SCMS Ceusters

Nieuws

Nieuws

G. De Clercq bouwt 26.500 m² in Puurs

In Puurs is de eerste steen gelegd van het nieuwe complex Pullaar Logistics dat op maat wordt gerealiseerd voor de logistieke dienstverlener Gilbert De Clercq met hoofdzetel in Temse. Het nieuwe complex is gelegen aan de Rijksweg 7a en omvat 26.500 m² magazijnen. Op de locatie zal het bedrijf onder meer operaties uitvoeren voor Crown Cork. De site werd aan de eindgebruiker verkocht door de N.V Hemani (groep Peleman).

"De bouw van dit nieuwe warehouse, gekoppeld aan de lancering van ons aangepast groepslogo onderstreept de evolutie die Gilbert De Clercq doorheen de jaren gekend heeft. Van aanbieder van diensten in transport, warehousing en value added logistics, naar een dienstverlener van 360° maatoplossingen die de volledige supply chain van de klant in acht kan nemen binnen Europa”, aldus gedelegeerd bestuurder Filip De Clercq.

Het bedrijf onderscheidt zich van de concurrentie door binnen nichemarkten, met een zeer grote flexibiliteit, totaaloplossingen te kunnen aanbieden. Hierbij hebben zij steeds de grootste aandacht voor de mensen, het milieu en de veiligheid.

Makelaar Christophe Wuyts (Hugo Ceusters) benadrukt dat “de ontwikkeling van Gilbert De Clercq het groeiend belang bewijst van de logistieke sector voor België, Vlaanderen en de Antwerpse regio. Het is dankzij het dynamisme van bedrijven zoals Gilbert De Clercq, dat ons land en deze regio competitief blijven in de snel evoluerende economische omgeving waarin wij leven.”

Hugo Ceusters adviseerde in 2016 tal van logistieke en industriële transacties met een totaal volume van ca 165.000 m², een recordjaar!

www.gdeclercq.be
www.ceusters.be